Logo cykler – synliggør dit brand

Logo cykler er et rigtigt godt redskab til dig, der ønsker at skabe opmærksomhed om dit brand. Især i de store byer vil logo cykler eksponere din virksomhed for adskillige mennesker, hver eneste gang den er i brug, og endda når den står parkeret. Hos Jensen Production har vi derfor specialiseret os i kvalitetscykler, der bringer dit budskab videre i København og omegn.

Mæglerne anvender logo cykler

Hos mæglerkæderne i Danmark har de set værdien af dette rullende brandingredskab. Nogle bruges til at få attraktive boliger til salg, andre til konkurrencer og nogle til interne brug som boligfremvisning, postaflevering, indkøb og andre småture.
“Det handler om image og om at sende de rigtige signaler” siger mæglerne, og så giver de opmærksomhedsskabende cykler altid en anledning til en god snak, når de ruller forbi.

Styrk dit image og medarbejdernes sundhed

Køb cykler og gør noget for din virksomheds image og medarbejdernes sundhed.
Hos Jensen Production hjælper vi dig på rette vej med relations- og opmærksomhedsskabende cykler til en pris, hvor alle kan være med. Med udgangspunkt i din virksomhed er vi stand til at levere professionelle løsninger, der indgår som et kvalitativt element i virksomhedens branding og kommunikation.
Cyklerne sender et positivt budskab, der viser at din virksomhed har en vidtrækkende strategi med markedsføringen, der rækker så langt, at den også indeholder værdier som sundhed og velvære.
logobikes kan du selv designe din cykel, eller kontakt os i dag på telefon 70 21 04 46 og hør mere.