Hvorfor Jensen?

Jensen Production er en familie virksomhed, som under navnet C.K. Centret startede 1969. Siden 1972 hvor de første cykler blev håndbygget, har Jensen stået for kvalitet og pålidelighed, og op gennem 80’ erne, 90’ erne og 00’ erne blev vi kendt som ”Jensen Cykler – håndbygget kvalitet til den rigtige pris”, hvilket stadig er et mantra i virksomheden. Vi sætter en ære i at gøre som vi siger, og vi lytter til vores kunder og deres behov.

Ansvar og bæredygtighed

Ligeledes vægter vi europæisk produktion højt, og en stadig større andel af de komponenter, der bruges i produktionen, bliver fremstillet i Europa, ligesom der i stigende grad stilles krav til vores leverandører om at producere grønt og bæredygtigt. Således kan vi i dag bl.a. lakere stellene med et miljøvenlig amerikansk pulver, der er biologisk nedbrydeligt, samt sætte Finsk producerede håndtag på, der certificeret med produktion af bæredygtige producerede råmaterialer.

Det sociale engagement

Det er vigtigt at tage ansvar, ikke bare for folkesundheden, men også et socialt ansvar. Hos Jensen
Production har vi derfor konkretiseret samarbejdet med INCITA (det tidligere København Reha), som i dag er en selvstændig erhvervsdreven fond , der arbejder med fleksjobber og langtidsledige. Gennem planlagte oplærings forløb, undervises og uddannes udvalgt personale til at kunne servicere de cykler der produceres hos Jensen Production, for derefter at kunne varetage opgave hos kommuner og virksomheder med servicering. Da INCITA ”in house” besidder en række kompetence, kan de derfor tilbyde en udvidet service pakke, hvilket har vist sig særdeles effektivt i jobskabelses processen overfor virksomhederne. INCITA arbejder ligeledes med kommuner og hele landet omkring tværfaglige arbejdes opgaver og jobskabelse, gennem samarbejde med aktiverings og aktivitets centre. Her mere om dette hos Gitte fra INCITA på 35248940. Se også vores produktion af “æblekasser” i samarbejde med Kofoeds skole her.