Modeller

Jensen Semi Race – med en vægt på bare 9,98 kg er denne semi race et godt bud på en dagligdags cykel til dem der kører 10 km, eller dem, der bare ønsker en super lækker og velkørende cykel. Udstyret med bl.a.:

– Schwalbe Durano Plus dæk
– Marvic hjulsæt (lette og super stærke)
– Shimano 105 bagskifter
– Indfarvet aluminiums skærme
– Stabilt støtteben
– Hydrauliske skivebremser (olietryk)

Pris fra: 9998,00

Jensen Special med 7 indvendige Shimano gear og rullerbremser for og bag er en klassiker. Bygget på Mavic´s A319 dobbeltbundet fælge med hulforskærkninger sikrer man et stærkt, stabilt og holdbart hjul i mange år. Udstyret med markedets måske mest punkterfrie dæk fra Schwalbe – Marathon Plus. En lækker håndbygget cykel fyldt med kvalitets dele. Kvalitet som i gamle dage. (Damen vist med ekstra udstyr)

Pris fra: 8998,-

Jensen “Svajer” – De gamle cykelbude i København kørte ladcykler, og blev kaldt “svajer”. Disse budcykler har Jensen genskabt i en aluminiums version, som er enormt velkørende med 7 indvendige gear og gennemførte kvalitets dele. Cyklen laves i alle farver og med mange muligheder for udstyr.

Priser fra 10.000,-

Jensen El – Cykler med:

– Multijusterbart styr uden brug af værktøj
– Meget stabilt støtteben (laster 80kg)
– Valg mellem batteri foran eller bagpå
– 7 indvendige shimano gear og fodbremse
– 11,6 Ampere batteri (50-70km)
– Italiensk komfort saddel
– LCD display med 4 hastigheder
– lys og km tæller samt gåfunktion

Pris fra: 16000,- (version V3)

El cykler med lav indstigning, som er de mest brugte i hjemmeplejen. Lave standard i sort og hvid, og leveres standard med fodbremse og en håndbremse, kraftigt stabilt støtteben og godkendt lås. Cyklerne er vist med henholdsvis lys og kurv. Priser fra:
Kr fra: 16000,-

Jensen City Bikes – Lækre sports og city bikes modeller som både laves med frontmotor, som vist her, eller med center motor. Kom ind og prøv en tur – det betaler sig 🙂 Afhængig af hvad du vælger som udstyr ligger prisen mellen 16.000 og 22.000 kr